I had a picture of you in my mind, never knew it could be so wrong...


Haha älskar dessa bilder, stämmer så bra! På männen i alla fall;)
Jag och allar har såna otroligt konstiga diskussioner på msn, haha ojojoj säger jag bara. Vi pratar om män och kvinnor, jag säger dåliga saker om män/killar och han säger dåliga saker om kvinnor/tjejer och så håller vi på så hur länge som helst. Fast de sluta lite dramatiskt denna gången, han sa att han hade blivit burned och då sa jag att jag blivit ännu mer burned, så de sluta med att vi berättade eller jag berättade allt svinigt som hänt! och han höll med mig om att just de killarna jag prata om var svin, men han vägrar erkänna att alla killar är likadana! Jag säger så här, PROVE ME WRONG! snälla gör de, jag bara väntar!

Isabelle Svahn<3

Ett litet inlägg tillägnat Isabelle Svahn som har fått en ansiktsförlamning på halva ansiktet. Tycker otroligt synd om henne trots att jag skratta åt henne idag när hon satt med den förlamade sidan åt mitt håll och så skratta hon men jag såg inte de för på den sidan jag såg så var hon helt oberörd! haha fy de e fruktansvärt.
Vill bara säga att jag tänker på dig och hoppas att de blir bättre snart<3

ishlo pishlo

För alla ni som inte fattar rubriken så säger jag bara..KENNY STARFIGHTER;) hahah.

Ishlo pishlo skulle man kunna säga om denna dagen, jag missade 10 bussen så hann inte gå på psykologin sen så följde jag med Cicci tillbaka till frisörskolan för att klaga på håret, men hann dock inte stanna kvar för att se hur de blev. Men jag prata med henne förut och hon va inte alls nöjd nu heller, jag fattar inte varför dom envisas med att lägga mer slingor, varför inte bara ljusa upp bottnen på henne som jag sa från början, visst de blir en väldigt skarp kant när de växer ut men hon vill ju ha mycket ljusare hår och om botten är ljus så får man ju en ljusare känsla liksom! Åh haha jag skulle fan blivit frisör, usch vad jag ångrar mig. Satt och prata om det med mamma idag för jag känner liksom att de är de största misstaget som jag gjort i mitt liv att jag inte valde frisörlinjen! mamma tycker att jag ska hoppas av nu och börja om ettan på frisör för jag kommer ju inte behöva gå på några andra lektioner, men kul att ta studenten med 94or? nej fy fan och hur låter de när man säger att man gått i gymnasiet i 6 år hahaa, inte bra ialla fall. jag vet fan inte vad jag skall göra, en kurs efter skolan kostar ju typ hundra tusen och dom pengarna har jag ju verkligen inte. ÅHHH jag blir så förbannad på mig själv!

För att pigga upp mig själv lite så bakade jag en kaka när jag kom hem, men när kakan stått sin tid i ugnen och jag skulle ta ut den så hade de inte hänt ett piss! så jag och mamma trodde ugnen va broke men som tur va den bara nån strömsak som de hade hänt nått med och de va lätt fixat. Men kakan blev hård:( när man för en gångskull bakar så blir de pannkaka av allt.

Nä nu blir de plugga som vanligt...
love


Fuerteventura 2010


It was a slap in the face how quickly I was replaced...

Fy farao för skolan! Jag vill bara sluta nu, orkar inte med alla prov och alla jvla inlämningar hela tiden. Är så skoltrött att varje liten läxa känns som världens största uppgift, vill bara att dessa 3 månader som är kvar ska gå ruskigt fort så man slipper skolskiten. Har en redovisning och en uppsats tills på fredag och uppsatsen har jag inte ens börjat på och jag orkar verkligen inte göra de heller! Sen r de ju typ hundra miljader andra grejer till veckan efter, KILL ME!

haha fan va deppigt de blev då, antar att cicci dragit ner mig i skiten idag för hon är så förbannad över sitt hår! Hon tycker att hon är randig i  huvudet, vilket hon inte är men tycker att de skulle ljusat upp botten på henne för de ser ut som hon har utväxt redan nu, blev en väldigt skarp linje med tanke på att hon är ganska mörk i botten. Men vad kan man egentligen förvänta sig när man går till frisörskolan istället för en riktig frisör? aja hon ska iaf gå tillbaka imon och skälla ut dom, vilket hon absolut inte kommer att klara av för hon är en STOR mes, så jag kommer troligtvis få följa med och prata istället för henne. 

Nu ska jag fanimej gå in i duschen efter de ta en kopp kaffe för att sedan förbereda mig för en lång kväll av läxor, I can't wait!

love 


NY!

Hejhej
Jag sitter just nu hemma och borde egentligen plugga, men som ni alla vet så kommer man på massa andra saker att göra istället för att just plugga. Så jag bestämde mig för att fixa en blogg och här är den, är inte så himla bra på dedära med design men de får komma med tiden. Ja men vi får väl se hur bra jag kommer vara med de här att skriva dagliga inlägg osv, kommer antagligen tröttna om typ 2 dagar och lägga ner helt, vi får väl se.

Jag är ialla fall insnöad så jag har inte vart i skolan idag, rätt gött! men har hört att de ska snöa mer inatt så kanske inte kommer till skolan imorgon heller, JAG BER TILL GUD att de blir så;). Det har faktiskt varit en väldigt mysig dag eftersom min mamma har vart ledig, så dagen började med att jag fick hjälpa henne att städa(okej inte så kul, men gick rätt fort) sen så kolla jag lite balklänningar, har en del ångest inför de är så rädd att jag inte kommer hitta någon som jag gillar. Aja sen så sa mamma i alla fall att jag skulle gå ut för vi skulle ta en picknick i snön, åhh va de va mysigt! Med varmchoklad i handen och en mycket fin utsikt över ånabankarna(stavning?) så riktigt njöt jag, även om jag hade snö överallt och va trött som satan efter ha fått pulsa fram i en meter hög snö, insane. Jaja nu får jag faktiskt plugga har en redovisning och en uppsats tills på fredag och har inte börjar, fy på mig!
Ha de puss


RSS 2.0