smakar ju inte chokladsås direkt....

Jag är så jävla hungrig! men det är hela två timmar kvart tills jag får äta, har nu naturkunskap och ska ha psykologi sen. Orkar inte! vill bara äta, vi ska till sunwall och käka kinamat mumma:).

Helgen va rätt bra, börja med en så kallad korvfest hos Linn, typ 10 tjejer och 30 killar haha jag klaga inte. Men när halva kvällen hade gått så sa Cicci till oss att vi va tvugna att ragga på alla killar annars skulle de dra, så jag angelica och michelle satte oss alla tre i soffan och snacka lite. Dagen efter va de hemfärd vid 10 för att gå på kalas som var för min mamma och jonas och de va ett riktigt kak-kalas, med mazariner, bizkvier, banankaka, toscakaka, bullar, småkakor och sen tårta! haha jag orka bara äta tre av de kakorna sen blev jag mätt! men gott som fan va de.
Sen på lördagskvällen va de mys med mina underbara tjejer framför melodifestivalen, jag tycker att rätt låt vann iaf. Men jag har hittat min nya man SALEM AL FAKIR är typ det sötaste jag sett i hela mitt liv. Älska de smset som julia fick av sin mamma: Jag vill ha Salem som svärson, fixar du de eller? haha. Synd bara att han är typ 28 och bor i stockholm.
Söndagen var mysig den med, vi åkte och kolla på carros innebandymatch som dom förlora, sen så åkte vi och köpte mat och glass och fika hemma hos carro:) lisa fick även lite ljusa slingor i håret som jag och C fixa, teamwork säger jag bara;).

Nä nu är det bara 25 minuter kvar på denna lektionen, kanske ska försöka få nått gjort...eller?

byebye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0